Logotype

Är Du den vi söker?

Fönstermontör och produktionsarbetare sökes!

Vi ser positivt på framtiden och därför söker vi nu fler medarbetare.
Vi söker dig som vill jobba som fönstermontör eller i vår produktion.

Plastfönster i Avesta grundades 1986 och har sedan dess tillverkat och monterat PVC-fönster av högsta kvalitet. Vår målgrupp är konsument (villor/hus), fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningar.
Vi sätter kunden i fokus och har därför som mål att varje kund ska vara så nöjd att den blir en ambassadör som rekommenderar oss till andra. Idag kommer våra order till stor del via tidigare kunder som rekommenderat oss till släkt, vänner, grannar eller bekanta.

Fönstermontör
Som fönstermontör utgår Du från vårt kontor i Avesta och arbetet sker oftast i omkringliggande kommuner i Dalarna och Västmanland.
I arbetsuppgifterna ingår montering av fönster och färdigställning med snickerier och plåtarbeten, kundkontakt och planering av arbetet.
Har Du tidigare erfarenhet av fönsterbyte, snickeriarbeten eller plåtarbeten är det meriterande, dock inget krav. Som person ser vi att Du har lätt att samarbeta, är nyfiken och har viljan att lära dig och ständigt jobba för att uppnå bästa resultat.

Produktionsarbetare
Som produktionsarbetare jobbar Du i vår fabrik belägen på Källhagens industriområde i Avesta. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att svetsa profiler och montera beslag mm. En del arbete ute på fält såsom servicearbete och montering kan förekomma. Som person ser vi att Du kan planera din dag, är noggrann och gillar ordning och reda.
Har Du tidigare jobbat med fönstertillverkning är det meriterande men inget krav då vi ser till att Du får utbildning och lärotid.

Båda tjänsterna gäller tillsvidareanställning heltid med provanställning.
Förarbevis truck meriterande
B-körkort (montör) Krav

Intervjuer och urval sker löpande så passa på att skicka in din ansökan redan idag!

För frågor om någon av tjänsterna eller för att skicka ditt CV, kontakta Robert Skog.
robert@plastfonster.se

    Avesta Plastfönster AB | Industrigatan 15, 774 35 Avesta, Sweden | 0226-55 900 | Copyright © 2024 | Panang Kommunikation AB