Logotype

Fönstermontör sökes!

Vill Du bli vår nya kollega?

Vi ser positivt på framtiden och därför söker vi nu fönstermontörer.
Arbetet som fönstermontör innebär att arbeta på många olika ställen, främst i Dalarna med omnejd. Även övernattningar kan förkomma. Du ska kunna göra kompletta fönsterbyten med allt vad det innebär.

Vi är ett företag med egen försäljning, tillverkning och montageverksamhet av plastfönster av hög kvalitet, sedan 30 år tillbaka. Vår huvudsakliga målgrupp är konsumenter (villor/hus), fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningar. Vi har vår fabrik och administration i Avesta och det är även därifrån Du som fönstermontör kommer att utgå.

Du som person ska vara utåtriktad, självgående och flexibel. Dina tidigare yrkeserfarenheter kan vara snickeri, finsnickeri, plåt eller byggnadsglas (erfarenhet av fönstermontage eller plåtslageri är ett plus). Du ska kunna planera dina egna jobb, leverera inom utsatt tid, hålla i kundkontakter, vara glad och ha en positiv inställning till livet.

Vi sätter kunden i fokus och har därför som mål att varje kund ska vara så nöjd att den blir som en ambassadör som rekommenderar oss till andra. Idag kommer våra order till stor del via tidigare kunder som rekommenderat oss till släkt, vänner, grannar eller bekanta.

Tjänsten är på heltid och en provanställning är att föredra då vi gärna vill se vad Du går för samt säkerställa att Du passar in hos oss. B-körkort är ett krav. Givetvis kommer vi att lära upp Dig enligt våra arbetsmetoder och rutiner.

Mejla in ditt CV med rekommendationer, till robert@plastfonster.se

    Avesta Plastfönster AB | Industrigatan 15, 774 35 Avesta, Sweden | 0226-55 900 | Copyright © 2024 | Panang Kommunikation AB