Logotype

Referenser

Oavsett hur mycket vi skriver om hur duktiga vi är, och hur mycket fakta vi kommer med, så är det verkligheten som räknas. Här visar vi därför upp vad vi har gjort för både bostadsrättsföreningar, entreprenörer och andra beställare.

Du kan sortera våra referenser både efter typ av uppdragsgivare, och efter geografisk närhet. På så sätt kan ni om ni så önskar själva se närmare på “våra” hus. Bilder är en sak, men om ni funderar på att lägga en större order hos oss kan det naturligtvis vara skönt att med egna ögon se att resultatet är det bästa tänkbara. Vi är helt övertygade om att alla eventuella tvivel försvinner när ni ser resultaten av våra tidigare arbeten.

Man kan aldrig vara nog försiktig, och vi uppmanar er därför att noggrant studera våra referenser. Vi hoppas att vi i framtiden kommer att kunna lägga upp just ert hus bland våra referenser, som exempel på ännu en nöjd kund. Med pålitlighet och professionalitet som ledord är det mycket som talar för plastfönster från Avesta.

Alla fönster ni hittar på bilderna är tillverkade i vår fönsterfabrik i Avesta, dom flesta är dessutom monterade av oss med egna fönstermontörer.

Filtrera referenserna:
BOSTADSRÄTTSFÖRENINGAR KOMMUNER

Tvärgränden 7, Vasa, Finland

Sturegatan/Nybrogatan, Falun (HSB BRF Vagnmakaren)

Odenplan, Stockholm

Hela fasaden består av Plastfönster från oss i Avesta. Vita öppningsbara fönster i kombination med en fast karm nedtill med grå fyllning i.

Man kan faktiskt säga att hela huset är inklätt i Plastfönster, “underhållsfritt och smärtfritt!”.

Drottninggatan 7, Kungsör

Drottninggatan, Kungsör

Avesta Plastfönster AB | Industrigatan 15, 774 35 Avesta, Sweden | 0226-55 900 | Copyright © 2024 | Panang Kommunikation AB