Logotype

Vi söker fönstermontör!

Fönstermontör sökes!

Vi ser positivt på framtiden och därför söker vi nu fler medarbetare.
Vi söker dig som vill jobba som fönstermontör.

Plastfönster i Avesta grundades 1986 och har sedan dess tillverkat och monterat PVC-fönster av högsta kvalitet. Vår målgrupp är konsument (villor/hus), fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningar.
Vi sätter kunden i fokus och har därför som mål att varje kund ska vara så nöjd att den blir en ambassadör som rekommenderar oss till andra. Idag kommer våra order till stor del via tidigare kunder som rekommenderat oss till släkt, vänner, grannar eller bekanta.

Fönstermontör
Som fönstermontör utgår Du från vårt kontor i Avesta och arbetet sker oftast i omkringliggande kommuner i Dalarna och Västmanland.
I arbetsuppgifterna ingår montering av fönster och färdigställning med snickerier och plåtarbeten, kundkontakt och planering av arbetet.
Tidigare erfarenhet av fönsterbyte, snickeriarbeten eller plåtarbeten är ett krav. Som person ser vi att Du har lätt att samarbeta, är nyfiken och har viljan att lära dig och ständigt jobba för att uppnå bästa resultat.

Tjänsten gäller tillsvidareanställning heltid med provanställning.

B-körkort är ett krav.

Intervjuer och urval sker löpande så passa på att skicka in din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten eller för att skicka ditt CV, kontakta Robert Skog.
robert@plastfonster.se

    Avesta Plastfönster AB | Industrigatan 15, 774 35 Avesta, Sweden | 0226-55 900 | Copyright © 2024 | Panang Kommunikation AB