Logotype

Prisförfrågan

Vill du beställa fönster utan montage?

Kanske är så att du själv har möjlighet och kunskap att byta dina fönster? Fyll i formuläret och klicka på ”skicka förfrågan” längst ned så återkommer vi till dig med en prisuppskattning för enbart fönsterkostnaden. Om du också är intresserad av hjälp med montage rekommenderar vi att du istället lämnar dina kontaktuppgifter och låter en av våra fönsterexperter boka in tid med dig för ett kostnadsfritt hembesök. Då kan ni tillsammans gå igenom vad som behöver göras, och du får också hjälp med kontrollmätning.

Förklaring:
Ange måtten på varje enhet i millimeter. Måtten ska vara ytterkarmsmått där du anger storleken på själva fönstret, du utgår från hålet i fasaden och minskar måttet med ca 15-30mm för att få plats med skum eller drev. Om du är osäker bör du rådgöra med en snickare eller låta en av våra fönsterexperter kontrollmäta.

Om du vill beställa fler fönster- eller dörrtyper än formuläret medger, kontakta oss då istället direkt eller ange detta under fältet Övrigt.

    Läs villkoren

    Avesta Plastfönster AB | Industrigatan 15, 774 35 Avesta, Sweden | 0226-55 900 | Copyright © 2024 | Panang Kommunikation AB