Logotype

Referenser

Vi är stolta över de arbeten vi utför, och här presenterar vi därför en del av de jobb vi gjort tidigare. Det bästa sättet för dig som kund att försäkra dig om att vi vet vad vi gör är ju att helt enkelt se vad vi gjort tidigare. Därför har vi gjort det extra enkelt för dig som (blivande) kund att närmare studera våra referenser.

Till att börja med kan du se närmare på dels olika hustyper, och sorters arbeten. Bor du i ett trähus, så är det ganska självklart att våra trähusarbeten är det mest intressanta. Men vi har inga egna preferenser. Trähus eller tegelhus, uterum eller putshus – vi är lika noggranna oavsett vad det gäller. Det är något du snabbt kommer att bli varse när du ser våra olika referenser.

Förutom att du kan sortera våra referenser efter hustyp, så kan du även söka efter referenser i ditt närområde. På så sätt kan du i verkligheten se resultaten av vårt arbete. Vem vet, kanske går du dagligen förbi ett hus med fönster från oss? I sådana fall förstår du varför vi är så ivriga att visa upp våra referenser. Vi på Avesta Plastfönster är helt enkelt stolta över vad vi har åstadkommit.

Alla fönster ni hittar på bilderna är tillverkade i vår fönsterfabrik i Avesta, dom flesta är dessutom monterade av oss med egna fönstermontörer.

Filtrera referenserna:
TRÄHUS TEGELHUS PUTSHUS FÄRGADE FÖNSTER SPRÖJS

Häggbärsgränd, Avesta

Taborsbergsvägen, Norrköping

Fjällstuga, Jämtland

Londonvägen, Sågmyra

Aspvägen, Säter

Avesta Plastfönster AB | Industrigatan 15, 774 35 Avesta, Sweden | 0226-55 900 | Copyright © 2021 | Panang Kommunikation AB